Locuri de munca in UK

Oferte de munca in UK

Content writer

Content writer

19 februarie, 2017

Daca stii sa scrii corect in limba engleza – atentie! este vorba de a scrie corect, asa cum stii sa scrii in limba romana –  atunci poti sa depui CV-ul pentru a lucra ca redactor de articole in limba engleza, sau mai exact content writer. Pretul incepe de la 3 – 4 lei pentru 100 de cuvinte ( atentie! este vorba de texte usoare, traduceri, etc. ) si poate urca la 2 sau 3 euro/100 de cuvinte cand temele sunt complexe, mai ales daca se urmareste si un impact SEO.

Content writer limba engleza

In permanenta se cauta content writeri de limba engleza, odata intrat in baza de date a celor ce au in permanenta nevoie de texte corect scrise, pe intelesul publicului nativ vorbitor de engleza, nu vei mai duce lipsa de comenzi! Poti lucra de acasa, banii se primesc in cont bancar sau pentru cine doreste in contul PayPal!

In speranta ca veti incepe sa depuneti CV-urile pe site-ul nostru, noi va asteptam si va asiguram ca vor fi postate in cel mai scurt timp posibil. La fel si ofertele de munca pentru content writeri, vor fi publicate pe site imediat ce au fost primite si verificate de catre un redactor i4Jobs!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *